lunes, 25 de mayo de 2009

Taula Rodona (15 / 05 / 09)

La setmana pasada vam tenir una sesió de taula rodona molt interesant. Pot ser, personalment, més interesant que d'altres perquè tractaba dels aspectes més socioculturals de la pedagogia i que en general ens interesa més a tots.
Van parlar cinc pedagogs del mateix àmbit, però amb treballs ven diferents. Un teballaba a l'Eaia de Badalona. S'encarreguen de la protecció dels menors i el segiment i retirada d'aquests de la familia si les condicions ho decideixen.
D'altres treballaban en un projecte de la UB, en la Fundació Catalana de l'Esplai, de Coordinadora de la UEC a Tarragona i per últim de pràctiques a l'Hospital de La Vall d'Herbron.
Diferents formes de formar-se com a pedagogs i pedagogues, però també com a persones i experiències que un te a la seva vida. Tots tenen en comú ajudar a millorar l'educació d'aquesta societat i a poder millorar molts aspectes socioculturals molt comuns i actuals en els nostres temps.
Els treballs que més hem van cridar l'atenció van ser, l'Eaia, UEC i les pràctiques a La Vall d'Hebron. Hem van agradar molt aquestes idees de treball que fins aquell moment no havia pensat i que ara son propostes de futur que m'he plantejat.
En general va estar molt interesant i atractiu. Va ser una molt bona experiència.

No hay comentarios:

Publicar un comentario